Podvodníci se vydávají za zaměstnance Shoptetu

23. listopad 2018

<p><span style="font-weight: 400;">Společnost Shoptet upozorňuje na podvodné emaily, které jsou rozesílány jejím jménem. Jedná se o klasický podvod, který lze poměrně snadno a rychle rozeznat.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Email po klientech žádá zaplacení za údržby platformy. Tyto poplatky společnost Shoptet nikdy nevybírala ani o ně nežádala. </span><span style="font-weight: 400;">Všechny e-maily od společnosti Shoptet chodí z domény Shoptet.cz a všechny faktury jsou vždy v administraci vašeho e-shopu</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Dále je v emailovém podpisu uveden kontakt na Miroslava Kubáta, přičemž email je rozesílán z podezřelé adresy </span><a href="mailto:Miroslavkubat24@gmail.com"><span style="font-weight: 400;">Miroslavkubat24@gmail.com</span></a><span style="font-weight: 400;">.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Pokud podobný email obdržíte, nic neplaťte. Na tento případ jsme již upozornili Policii ČR.</span></p>