Rok 2016 byl pro Shoptet úspěšný

9. březen 2017

<p><strong>Praha, 9. března 2017 – Rok 2016 byl pro společnost Shoptet, která se specializuje na pronájem e-shopových řešení a pokladních systémů, opět velmi úspěšný. Obrat vzrostl o 73 %, což v reálu znamená nárůst o 20,5 mil. Kč. V současné době má Shoptet pod svými křídly čtvrtinu všech e-shopů v ČR a do dvou let plánuje ovládnout 50 % trhu.</strong></p> <p>Firma v současnosti spravuje více než 10 300 e-shopů, což představuje přibližně čtvrtinu všech internetových obchodů na českém trhu a o 4000 e-shopů více než na konci roku 2015. Obrat společnosti v minulém roce dosáhl 48,2 milionů Kč s DPH, což znamená meziroční nárůst o 73 %. Razantní růst zaznamenal Shoptet již v roce 2015, kdy obrat vzrostl o 51 % na 27,8 milionů Kč.</p> <p><em>„První měsíce letošního ruku ukázaly, že v nastaveném trendu budeme pokračovat i v letošním roce. Pokud nedojde k něčemu nepředvídanému, tak letos očekáváme ještě větší růst než vloni a to o 96 %. Při tomto tempu předpokládáme, že na „shoptetí“ platformě bude v horizontu dvou let fungovat zhruba polovina všech e-shopů v České republice,“</em> komentuje Miroslav Uďan, CEO společnosti Shoptet.</p> <p>Shoptet za dobu své sedmileté existence dokázal všem v oboru, že jejich e- shopy a všechny ostatní služby patří ke špičce na trhu. Stojí za tím spoustu práce, kdy veškeré produkty jsou neustále vylepšovány tak, aby obstály světovým trendům. <em>„Pečlivě nasloucháme našim klientům a snažíme se plnit i jejich nevyřčená přání. Konec minulého roku a začátek tohoto byl ve znamení příprav na EET. Připravili jsme pro všechny naše e-shopaře v rámci pokladního systému řešení EET, které jejich práci nikterak nezatíží a které mají v rámci svého měsíčního paušálu zcela zdarma. Samozřejmě i letos plánujeme mnoho novinek,“</em> doplňuje Miroslav Uďan.   </p> <p> <strong>O společnosti Shoptet</strong></p> <p>Shoptet se na českém trhu specializuje na pronájem e-shopových řešení, která jsou oblíbená zejména pro jednoduché a intuitivní ovládání. V současné chvíli má Shoptet.cz v portfoliu více než 10 300 aktivních e-shopů, což je čtvrtina všech internetových obchodů působících na českém trhu. Také nabízí pokladní systém, který umožňuje správu e-shopu a kamenného obchodu v rámci jednoho on-line systému. Shoptet Pokladna je připravena na EET. Více informací o společnosti Shoptet.cz naleznete na<a href="/"> www.shoptet.cz</a>.</p>