Reshoper 2024: Co dělají jinak e-shopy, které rostou i v nepředvídatelné době?

ShopCamp 2016

31. srpna 2016

V pátek 16. září 2016 se v Praze uskuteční třetí ročník konference ShopCamp. Opět nabídne zajímavý pohled na českou e-commerce a trendy, které lze v této oblasti očekávat. V rámci konference letos proběhne 18 přednášek a 10 workshopů, které bude moci zhlédnout na 600 účastníků. Pro registrované je vstup tradičně zdarma.

„Když jsme před dvěma lety spolu se kolegy ze ShopSys připravovali první ShopCamp, tak jsme si přáli, aby naše konference byla místem, kde se budou lidé z e-commerce rádi setkávat. Oproti minulým ročníkům jsme vzhledem k tomu, že loni byla všechna místa obsazena za dvě minuty, téměř zdvojnásobili počet přednášek a workshopů a především i kapacitu. Navíc jsme rádi, že se nám díky partnerům podařilo udržet vstup zdarma,“ komentuje Miroslav Uďan, CEO společnosti Shoptet, která je spolupořadatelem konference. První vlna registrace, ve které bylo nabídnuto veřejnosti 400 míst, proběhla 1. srpna. Všechna místa byla pryč během pár minut. Druhá vlna registrací proběhne 1. září od 14:00 na ShopCamp.cz.

ShopCamp se tradičně uskuteční v prostorách Fakulty architektury ČVUT v Praze. Mezi přednášejícími nebude chybět Tomáš Braverman nebo Jan Kvasnička přední UX designer, kteří vystoupili i na předcházejících ročnících konference. Samozřejmě i letos nebudou chybět další zajímavé osobnosti z oblasti internetového podnikání. Účastníci se mohou těšit také například na Jana Poštulku, export manažera z Google nebo Adama Kurzoka z expando.cz.

„Stejně jako loni budeme všechny přednášky nahrávat a pak budou přístupny on-line. Ty z minulého roku zhlédlo téměř 33 000 lidí. Máme radost, že ShopCamp pomáhá lidem z internetové branže i během celého roku. Letos jsme se rozhodli, že dáme na konferenci prostor přednášejícím z odborné veřejnosti, kteří se nám sami přihlásí a nabídnou zajímavé téma z praxe. Myslím, že to může být pro všechny obohacující,“ komentuje Petr Svoboda ze společnosti ShopSys.

Podrobný program a informace naleznete na ShopCamp.cz.

O společnosti ShopSys

ShopSys je shopdeveloper a již 12 let na vlastní platformě vyvíjí českým a slovenským klientům e-shopy. Zaměstnává přes 50 odborníků, z nichž se většina stará o funkčním rozvoj e-shopů a nonstop dohled. Předním e-shopům své kapacity a know-how nabízí pomocí agilních kontraktů a měsíčních paušálů. Českou online komunitu posouvá prostřednictvím odborných konferencí ShopCamp, Barcamp Ostrava a PHPlive.

O společnosti Shoptet

Shoptet se na českém trhu specializuje na pronájem e-shopových řešení, která jsou oblíbená zejména pro jednoduché a intuitivní ovládání. V současné chvíli má Shoptet.cz v portfoliu přes 8 500 aktivních e-shopů, což tvoří více než 20 % komerčních řešení na českém trhu. Současně nabízí pokladní systém, která umožňuje správu e-shopu a kamenného obchodu v rámci jednoho on-line systému. Více informací o společnosti Shoptet.cz naleznete na www.shoptet.cz.