Jak efektivně řešit chybové stránky 404?

Shoptet rostl nejrychleji ve svém oboru

21. ledna 2016

Pro společnost Shoptet, která se specializuje na pronájem e-shopových řešení, byl rok 2015 více než úspěšný. Obrat firmy za minulý rok vzrostl o 51 %, tj. o 7,9 milionů Kč. Shoptet se tak stala nejrychleji rostoucí firmou ve svém oboru.

Společnost Shoptet v minulém roce posílila své postavení na trhu. V prosinci 2015 běželo na její platformě 6600 e-shopů, což je o 2100 více než v předešlém roce. V současnosti tak „shoptetí“ internetové obchody představují více než 20 % komerčních řešení. Vedle toho od dubna nabízí unikátní službu, kterou je pokladní systém umožňující jednotnou správu on-line a off-line obchodu. Obrat firmy vzrostl oproti roku 2014 o 51 % a dosáhl tak 27,8 milionů Kč.

V Shoptetu všichni děláme práci, která nás baví a je to vidět. V loňském roce jsme plně zúročili naši práci z předchozích let. Nepřestáváme vylepšovat naše produkty, chceme i nadále udávat trendy v této oblasti a plnit nevyřčená přání našich klientů. Rozšířili jsme naše služby o ojedinělý pokladní systém mající společnou správu pro e-shop a kamenný obchod. Zde vidíme budoucnost maloobchodního prodeje,“ popisuje důvody úspěchu Miroslav Uďan, CEO společnosti Shoptet.

Shoptet působí na trhu již šest let a jejich mottem je pomoc e-shopařům plnit jejich sny. „Jsme spolupořadateli konference ShopCamp. Současně pro všechny provozovatele on-line obchodů máme webové stránky MujPrvníEshop.cz s návodem, jak založit a provozovat e-shop,“ doplňuje Miroslav Uďan.

V letošním roce chce společnost pokračovat v nastaveném kurzu. Hlavním cílem, je vždy spokojený klient.

O společnosti Shoptet

Shoptet se na českém trhu specializuje na pronájem e-shopových řešení, která jsou oblíbená zejména pro jednoduché a intuitivní ovládání. Pronájem internetového obchodu zahrnuje širokou škálu služeb, jako například napojení na ekonomické systémy, různé platební metody a také propojení se sociálními sítěmi a aukčním portálem Aukro.cz. V současné chvíli má Shoptet.cz v portfoliu více než 6 800 aktivních e-shopů, což tvoří zhruba 20 % komerčních řešení na českém trhu. Mezi prvními v ČR nabízí službu, která umožňuje správu e-shopu a kamenného obchodu v rámci jednoho systém. Majoritním vlastníkem společnosti Shoptet.cz je investor Ondřej Tomek.

Více informací o společnosti Shoptet.cz najdete vždy na www.shoptet.cz