Společnost Shoptet se přestěhovala do nových prostor

17. červenec 2014

<p><em>Na začátku července společnost <a href="../../" target="_blank">Shoptet</a> změnila své sídlo, z původních prostor v Praze-Břevnově se přestěhovala do nových, modernějších kanceláří na pražské Vinohrady na adresu: Francouzská 28, Praha 2.</em><span id="more-24980"></span></p> <p>„Když jsem před pár měsíci přibíral nového kolegu, uvědomil jsem si, že stávající prostory již nejsou dostačující, a že budu muset přistoupit k tomu, čemu jsem se dlouho vyhýbal – stěhování,“ říká Miroslav Uďan, CEO ve společnosti Shoptet.cz, a dodává: „Nyní, když už je vše za námi, jsem za tuto změnu velmi rád. Naše nové kanceláře jsou prostornější, světlejší, příjemnější. A protože jsme téměř v samém centru Prahy, máme všude blíž, a to je příjemné.“</p> <p>Po třech měsících příprav se společnost Shoptet přesunula do moderní administrativní budovy jen pár minut od stanice metra Náměstí Míru, hned vedle tramvajové zastávky Jana Masaryka. Při výběru lokality i vybavení bylo dbáno na to, aby vznikl prostor, který bude příjemný jak pro zaměstnance, tak pro klienty, a aby samotné zázemí na první pohled reflektovalo hlavní cíle společnosti.</p>